В новия фитнес център в Бургас ваят тела на уреди, с които спортистите тренират за рекорди на Олимпийските игри

До края на януари фитнесът ще разполага и с последно поколение турбо солариум и няколко TV стени


Изключително просторна и светла, залата предоставя възможност на повече посетители да се тренират едновременно, без да си пречат


Най-новият спортен център в Бургас MAX Power се намира в супер центъра на града на оживена търговска улица, между БСУ и Военна болница. До скоро на адреса, к-с Братя Миладинови блок №40, се помещаваше огромен хипермаркет, но малко преди началото на Коледните празници просторното помещение с площ от 700 кв. м бе преобразено в модерен фитнес.



Локацията на спортния център позволява удобно паркиране в непосредствена близост до залата за тренировки. В MAX Power можете да тренирате в комфортно за вас време. Фитнесът работи седем дни в седмицата от 7:00 ч. до 22:00 ч.



Изключително просторна и с много естествена светлина, залата предлага всички необходими удобства за пълноценна тренировка - 3 зали, всяка с отделен профил за тренировка.





В MAX Power съблекалните са топли и светли, баните големи и безупречно поддържани, осигурен е безплатен интернет достъп от всяка точка на залата, а пространството за тренировки е повече от достатъчно. В основната зала е разположен  протеинов бар с богат асортимент.

До края на януари фитнесът ще разполага и с последно поколение турбо солариум и няколко TV стени за допълнителна мотивация на спортуващите. В процес на изграждане е и масажно студио.

Фитнес маниаците в MAX Power тренират с изключителните американските уреди на Technogym – световен лидер в производството на дизайнерско и високотехнологично фитнес оборудване. Признание за високото качество и ефективност на спортната техника е безапелационният избор на марката за официален доставчик на уреди за всички Олимпийските игри от 2000-та година насам.



Богатият арсенал от професионално фитнес оборудване, заедно със съветите на опитните инструктори в салона, са гаранция за максимален ефект на тренировките в MAX Power. В спортната зала ще можете да изваете перфектно тяло и да топите мазнини под зоркия поглед на изключително компетентни фитнес треньори. Висококвалифицирани инструктори са изключителна отговорни в своята работа и използват най-нова методология, като тренировка с ТRХ колани.



Квалифицираните инструктори са на разположение за съвет и мотивация по всяко време. Със задълбочените си познания в областта на човешкото здраве и фитнеса, те могат да разработят и управляват индивидуални фитнес програми и при необходимост да ви предложат допълнителна подкрепа.





В категории: Бургас , Здраве